Mgr. Martin Červíček, brig. gen. v. v.

Kde je vůle, tam je cesta

hejtman Královéhradeckého kraje
senátor Parlamentu ČR za Náchodsko

Co týden dal anebo vzal?


‍♂Možnost probrat s kolegy v úřadu, ať už pracovní nebo i ty méně formální věci beze spěchu, se nenaskytne často. A proto se snažím využít každé příležitosti, kdy se to nabízí. Dnes jsem pozval všechny kolegy ke krátkému společnému zastavení po obědě na Pivovarském náměstí, abychom si zase po čase, namísto ve spěchu při jednání (kdy za dveřmi už čeká někdo jiný) nebo prostřednictvím rychlého telefonátu či mailu, vyměnili pár slov z očí do očí.
Využil jsem této příležitosti také k tomu, abych všem znovu poděkoval za jejich každodenní úsilí a popřál krásné prožití nadcházejících velikonočních svátků, jež nám umožní připomenout si i jiné hodnoty, než ty úřední a načerpat trochu sil do dalších dnů.
Atmosféru Velikonoc nám zprostředkovali i naši milí dodavatelé dobrot z Bistra u dvou přátel, a to nejenom drobným pohoštěním, ale i pro tyto svátky jara typickými drobnostmi, které si nachystali na malý velikonoční trh. Společnost SKOK do života, která Bistro provozuje, umožňuje začlenit se zdravotně znevýhodněným lidem v co možná největší míře do běžného života a společnosti. Chcete-li jejich činnost také podpořit, můžete to udělat například nákupem některé z velikonočních maličkostí na trhu umístěném na Pivovarském náměstí. Přinese Vám radost hned dvakrát.