Mgr. Martin Červíček, brig. gen. v. v.

Kde je vůle, tam je cesta

hejtman Královéhradeckého kraje
senátor Parlamentu ČR za Náchodsko

Co týden dal anebo vzal?


Máte rádi sladké? Máte rádi výzvy a chcete pomoci dobré věci? ‍♂Já jsem si po shlédnutí kampaně: https://www.hithit.com/cs/project/11802/dorty-na-maderu-uz-nechceme a díky Iva Laštovicová , která mne seznámila s aktivitami PFERDA, na obě otázky odpověděl: ano!
A neváhal jsem využít možnosti napomoci naplnění jednoho snu přispěním na nákup chladícího vozu pro netradiční Pekárna na Plechu (www.naplechu.cz). Zaměstnává a pomáhá se osamostatnit lidem s postižením, kteří zde pracují v režimu chráněného trhu práce.
Chcete-li se přidat, pod výše uvedeným odkazem, najdete, jak to udělat. Jenom je potřeba to nepromeškat – možnost máte ještě 13 dní. Sladký pocit z dobrého skutku, si pak můžete ještě dosladit koláčem, sušenkou či dortíkem právě z této trochu jiné, a přesto výborné pekárny. Třeba na Festivalu Královéhradeckého kraje, který se uskuteční 23. 6. v Jiráskových sadech v Hradci Králové, kam jsem tyto zapálené pekaře je pozval. Bylo by skvělé, kdyby své dobroty přivezli již novým chladícím vozem. Přidáte se?