Mgr. Martin Červíček, brig. gen. v. v.

Kde je vůle, tam je cesta

hejtman Královéhradeckého kraje
senátor Parlamentu ČR za Náchodsko

Co týden dal anebo vzal?


Lhal bych, kdybych tvrdil, že mne netěší informace o tom, že se náš kraj letos umístil ve srovnávacím výzkumu Místo pro život 2023 na druhém místě, hned za naší metropolí, a to napříč hodnocenými kategoriemi na základě analytických dat i v průzkumu spokojenosti mezi veřejností.
‍♂Na rozdíl od výsledků kategorií hodnocených na základě analytických dat, kdy mám někdy pocit, že agentury občas porovnávají neporovnatelné, si nejvíce cením názoru veřejnosti.
A protože je to v krátké době již druhý průzkum (nedávno to byl průzkum agentury STEN-MARK, který hodnotil život v krajích a prokázal, že za poslední tři roky jsou z celé republiku lidé v našem kraji ti nejspokojenější ), kde se náš kraj umístil na předních příčkách, je to pro mne nejenom potvrzením mého osobního názoru, že náš kraj je krásným místem pro život a má co nabídnout jak pro osobní, profesní i sportovní a kulturní život každé generace, ale také signálem, že naše snaha ve vedení kraje rozvíjet jej a vytvářet podmínky pro život v něm co možná nejlepší, na tom má také svůj podíl.
Hlavně je to však velký závazek a motivace pro naši další práci a snahu udržet tempo rozvoje našeho krásného regionu i ve složité době.

#mistoprozivot #nejkrasnejsimistoprozivot #kralovehradeckykraj